מעיד על התקרחות?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/03/2009 | 21:06 | מאת: גיל

שלום ד"ר אני בן 21. שני אחי הגדולים הקריחו מוקדם, בערך בגיל שלי. רציתי לדעת האם הופעת שיערות לבנות? מעיד על הקרחה? ובנוסף רציתי דווקא לדעת האם באמצע הראש(לא בקודקוד) - אצלי יש קו צמיחה במרכז הראש לכיוון המצח, לכל אורך הקו הזה, אם אני בעצם מסרק את השיער מהנקודה באמצע לצד ימין ואת מהצד השני של הקו לצד שמאל, אז ניתן באמת לראות שביל דיי ברור לאורך הראש באמצע. מעיד על התקרחות?

29/03/2009 | 08:18 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גיל שלום, שיער לבן לא מעיד על התקרחות. בכדי לדעת אם אתה מתחיל תהליך התקרחות אני מציע לך לעשות אצלי בדיקה גנטית שבאמצעותה תוכל לדעת אם יש לך את גן ההתקרחות ובהתאם לתוצאה להתחיל לקחת תרופה - כן או לא. מהתיאור שלך קצת קשה להבין. למידע נוסף: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות