שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/03/2009 | 16:19 | מאת: השואל

היי אני מטופל אצלך וגם עברתי אצלך השתלה כעת יש לי נשירה דיי משמעותית בבקור האחרון נתת לי מרשם על BSIX 300 ולהמשיך עם פרופסיה אולם הנשירה עדיין קימת והשיער ממשיך להדלל . האם יש צורך להמשיך לקחת BSIX 300 למרות שהבדיקות דם לא הראו חוסר בברזל? ומהיא הבדיקה הגנטית הזאת עליה אתה מדבר האם אפשר לעשות אותה אצלך ? או שזה סתם בדיקה שטחית שאתה פשוט מסתכל בשיער ומחליט?

30/03/2009 | 11:04 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

להשואל שלום, את ה-B6 יש לקחת רק ארבעה חודשים ולהפסיק. הבדיקה הגנטית שאני עושה הינה בדיקה שבאמצעותה אתה יכול לדעת אם הינך נושא את גן ההתקרחות ובהתאם לתוצאה מחליטים אם לקחת פרופסיה- כן או לא. אבל אם כבר עברת אצלי השתלה נראה לי שלגביך הבדיקה מיותרת. למידע נוסף: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות