מינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/03/2009 | 01:27 | מאת: גידי

שלום אני משתמש במינוקסי כבר 5 חודשים רק במפרצים. לאחרונה הופיעו כאבי ראש וקרקפת חזקים עד כדי כך שקשה להירדם בלילות. כרגע הפסקתי את השימוש במינוקסי והכאבים פחתו משמעותית. ראיתי שתאריך התפוגה של המינוקסי פג לפני חודשיים, יכול להיות שזאת הסיבה לכאבים ולא השימוש במינוקסי? תודה

25/03/2009 | 08:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גידי שלום, על פי כל המחקרים לא ידוע על תופעות לוואי כל כך קיצוניות כפי שאתה מתאר מהשימוש במינוקסי, כך שאיני בטוח שהסיבה נעוצה במינוקסי. גם תאריך התפוגה שעבר לא מצדיק כאבים כאלו. כדאי שתתייעץ עם רופא משפחה. למידע נוסף בנושא נשירת שיער: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות