טיפולים טבעיים לעצירת נשירת השיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/03/2009 | 12:37 | מאת: סתם מוטרד

ד"ר שלום רב, ברצוני לדעת מתוך נסיונך, מהי דעתך על טיפולים טבעיים לעצירת נשירת השיער? כמו כן, אובחן אצלי וריקוצלה ובהמלצה שקיבלתי מהרופאים האורולוגיים ,אני לא יכול לצערי להשתמש בכדורי הפרופרסיה.ומינוקסי לא ממש עשה את העבודה לאחר שנתיים של שימוש. מה עוד ניתן לעשות כדי לעצור את הנשירה? לתשובתך בהקדם אודה מאוד "סתם מוטרד"

25/03/2009 | 08:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

לסתם מוטרד שלום, הטיפולים הטבעיים לא הוכחו מדעית כעוצרי נשירה. אני לא יודע על כל קשר בין הוריקוצלה לנטילת הפרופסיה ולמיטב ידיעתי ניתן בלי בעיות לקחת את הפרופסיה - מציע לך להתייעץ עם אורולוג נוסף. לפרטים נוספים: www.hairloss.co.il

30/03/2009 | 21:24 | מאת: סטפני

היי, אם תרצי אוכל להמלציץ לך על טיפול טבעי בצמחי מרפא שעזר לי מאוד. את יכולה לשלוח לי מייל ואני אשלח לך חזרה את הפרטים.המייל שלי הוא [email protected]. בברכה, סטפני

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות