שימוש בספריי לעומת קצף

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/03/2009 | 11:27 | מאת: אפרת

קראתי בפורומים שונים הראבה אנשים שכותבים שהספריי טוב יותר ואפקטיבי יותרא מהקצף שלאחר שימוש קבוע בספריי עברו לקצף והמצב התדרדר, האם יש אמת בדברים ? הוכח שהוא פחות טוב ? רופאי העור גם סבורים כך ? שאלה נוספת, במידה ואני רוצה להמשיך להשתמש בספריי אך לצערי כמו שכתבו כאן קודם הספריי גורם לגירוד לא נעים בראש, יש משהו איזה תכשיר למרוח לפני על מנת לשזה לא יקרה? או פתרון אחר לגרוד (חוץ משימוש בקצף) האם הראש מתרגל לחומר? תודה

22/03/2009 | 11:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אפרת שלום, מצטער, אני לא שמעתי על כך שהספריי טוב יותר מהקצף, להפך, המחקר טוען שהקצף יעיל יותר. כדי להמנע מגירודים אני ממליץ לך להשתמש באלופקסי - נסי להשיג בבתי המרקחת. למידע נוסף www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות