זה נורא מתסכל ..איך זה יכול להיות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/03/2009 | 16:12 | מאת: משה

אנחנו חיים במאה ה21, שלחנו אנשים לירח כבר לפני 40 שנה ומיפינו את הגנום ועדיין אין פיתרון לבעיה המציקה הזאת...?!?! יש לנו בעצם שתי אפשרויות, להשתיל שיער בניתוח פולשני או לקחת כדורים יקרים שלא משפיעים על כל אחד... מה יהיה הסוף עם התופעה הזאת.. אני קצת מיואש למען האמת

22/03/2009 | 09:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

משה שלום, אני מאד מקוה שתהיה פריצת דרך גם בתחום הזה, אבל נכון להיום הפתרונות שאתה מציין נותנים תשובה מצויינת לבעיה וחבל שלא להשתמש בהם... למידע נוסף www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות