גירודים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/03/2009 | 11:44 | מאת: דני

שלום ד"ר לקחתי פרופסיה במשך 3 חודשים. התחילו גירודים בלתי נסבלים בקרקפת ובגוף. באלון של הפרופסיה כתוב במפורש שגירוד יכול להופיע כתפעת לוואי. לפני חודש הפסקתי עם הפרופסיה הגירודים פחתו אבל זה עדיין מאוד מפריע. ניסיתי להשים כל מיני סוגים של קרמים ומשחות שנתן לי רופא עור אבל זה לא עזר במיוחד. כמה זמן לדעתך צריך לחכות כדי שתופעת לוואי זו תחלוף? תודה.

22/03/2009 | 11:04 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דני שלום, הפרופסיה עשויה לגרום לעיתים רחוקות לגירודים בגוף כמו תגובה אלרגית, כלומר לפריחה מגרדת בגוף, אך לא בקרקפת, כך שלא בהכרח מה שאתה מרגיש מקורו בפרופסיה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות