פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/03/2009 | 11:17 | מאת: מודאג

שלום אני לוקח פרופסיה 5 חודשים נראה שהנשירה של שיערות רגילות פחתה מה שכן רוב מוחלט של השערות שנושרות הם שיערות מיניאטוריות דקות וקצרות האם זה סימן חיובי או שזה אומר שהשערות האלו לא יצמחו שוב? תודה

22/03/2009 | 09:03 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מודאג שלום, עצם זה שהנשירה פחתה כבר מוכיח שלפרופסיה יש השפעה חיובית, אבל צריך עוד זמן כדי לראות ממש תוצאות.השערות שנושרות כנראה אינן רלוונטיות כבר ובהמשך יש סיכוי של 60% שתהיה גם צמיחה חדשה מעבר להפסקת הנשירה. למידע נוסף www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות