2 שאלות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/03/2009 | 22:45 | מאת: רוני

שלום, 1)כשמשתמשים בתרופות פסיכיאטריות אז יש רופאים שאומרים שאם לקחת תרופה מסויימת והפסקת לכמה חודשים כשתחזור לקחת את התרופה היא כבר לא תשפיע. האם גם בפרופסיה זה כך או שאפשר לקחת ולהפסיק כמה שרוצים ? והתרופה תעבוד כמובן רק בזמן שלוקחים אותה. 2) כשנוגעים בשיער שיש עליו hsr אז היד מתלכלכת האם בטופיק זה אותו הדבר או קצת פחות או שהטופיק בכלל לא מלכלך את היד כשנוגעים בשיער?

19/03/2009 | 09:11 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רוני שלום, היות וכדי לראות תוצאות של הפרופסיה מומלץ להשתמש בתרופה לפחות 6 חודשים, אין טעם להתחיל ולהפסיק כל פעם את התרופה. אבל במידה והתרופה עבדה פעם אחת אין סיבה שלא תעבוד גם בפעם הבאה במידה ועושים הפסקה. באשר לטופיק - הטופיק אינו מלכלך ואינו מכתים את היד והבגדים וניתן גם לישון איתו ללא חשש. בכלל, ה-hsr פוגע בשיער ולא רצוי להשתמש בו. ממליץ לך להכנס לאתר החדש שלי: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות