שלום ד"ר : יש לי נשירת שיער אני חושב דיי רצינית.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

17/03/2009 | 21:44 | מאת: תומר

הנשירת שיער שלי היא גנטית גם אבא שלי התחיל להקריח בגיל דיי צעיר בערך בגיל שלי שהוא 23. רציתי לשאול, האם התכשיר מינוקסי יכול לעזור במצב כזה של השיער? חבר שלי המליץ לי על התכשיר הזה. כמה זמן התכשיר הזה פועל? האם רואים שיפור על הפעם הראשונה? האם זה כדאי לקנות כל הזמן את המינוקסי או יש תכשירים אחרים שיכולים לעזור? ו...אשמח אם אקבל תשובה.

18/03/2009 | 08:30 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

תומר שלום, קודם כל לפני כל התחלת טיפול הייתי ממליץ לך ללכת לרופא עור שיבדוק ויתאים לך את התרופה הטובה ביותר. קיימות שתי תרופות מומלצות שהן המינוקסי והפרופסיה ואת שתיהן יש לקחת זמן ממושך כדי לראות תוצאות.את השיפור, רואים, כאמור, לא מיד אלא אחרי תקופת מה וכמובן שככל שמתחילים את הטיפול מוקדם יותר, כך תמנע נשירת השיער. ממליץ לך להכנס לאתר החדש שלי כדי לקבל מידע רב על הנושא: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות