קרחות קטנות בראש

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

17/03/2009 | 20:58 | מאת: גיא

שלום.בתי בת 6 וישנם בראשה מספר קרחות.

18/03/2009 | 08:13 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גיא שלום, לא ציינת אם הקרחות הן פתאומיות - בכל אופן יתכן שמדובר במחלה שנקראת אלופסיה אראטהשבה מופיעות פתאום התקרחויות עגולות בקרקפת. המחלה היא אוטו אומנית, כלומר נוצרים בגוף נוגדנים נגד חלבוני פיגמנט השער. עליך ללכת לרופא עור לאיבחון וקבלת טיפול במקרה הצורך - ב-80% מהמקרים הילדים חוזרים להצמיח את השיער, עם טיפול או בלעדיו.

18/03/2009 | 22:07 | מאת: גיא

הילדה היתה אצל רופא וקיבלה טיפול של "ספירט סליציל 2% לטיפול בפיצעי בגרות".לגבי שאלתך אז הקרחות הן פתאומיות.הרופא אבחן את הקרחות כגנטי.אשמח לדעת האם הטיפול נכון?מודאג מאוד.תודה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות