מפרצים לאחר החלקה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/03/2009 | 10:30 | מאת: אמיר

לד"ר גינזבורג שלום רב אבקש את עצתך ועזרתך איך ניתן לטפל ולשקם בצורה הטובה ביותר שיער שעבר החלקה חד פעמית (בלבד), ועכב כך, היה בתקופה של נשירה ועכשיו גודל לא מלא (ישנם המון מפרצים), נסתי המון דרכים בין השאר הורדת כל השיער ישר ששמתי לב לתופעה אבל כמובן ללא כל הצלחה, חפיפה בשמפויים שונים מגוונים ומולצצים אבל כל זאת ועוד לא עלו יפה, כתקופה של קרוב לשנה לאחר מכן, מהן המלצותיך המקצועיות, עובד עצות.. לתשובתך אודה מקרב לב..!

17/03/2009 | 08:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אמיר שלום, קשה לי לענות לך דרך האינטרנט ורצוי שאבדוק אותך כדי לקבל החלטה על טיפול. לפעמים החלקת שיער נופכת לנזק בלתי הפיך אך לפעמים גם לא. אתה מוזמן להגיע אליי - אני מקבל דרך קופ"ח מכבי ומאוחדת ובאופן פרטי.

18/03/2009 | 10:54 | מאת: אמיר

תודה בקשר לתשובתך, לפני שאגיע האם הנך נוהג לעשות במירפאתך בדיקה מיקרוסקופית אישית??? תודה מראש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות