שערה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/03/2009 | 07:35 | מאת: איתי

שלום ד"ר שמתי לב שבחלק מהשערות שנושרות יש בקצה השערה איפה שהשורש חומר לבן כמו שומן יבש שניתן להסיר אותו בקלות מהשערה מה זה החומר הזה? והאם זה אומר שהשערה לא תצמח יותר? תודה

16/03/2009 | 13:08 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

איתי שלום. החומר הלבן בקצה השערה הינו בלוטות החלב המספקות לזקיק השיער שומן שתפקידו שימון העור, מניעת אובדן נוזלים והגנה מפני חיידקים. אין קשר לצמיחת שיער חדש. אני מציע לך לקנות את הספר שכתבתי בנושא השיער, הנמצא בחנויות למכירה, כדי לקבל מידע רב אודות השיער. בנוסף, עלה לאויר אתר חדש שגם בו ניתן למצוא מידע רב:www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות