יובש מפרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/03/2009 | 07:05 | מאת: מודאג

שלום אני לוקח פרופסיה כ 4 חודשים. הקרקפת התייבשה מאוד אבל לא רק זה גם הפנים בעיקר מתחת לעיניים ובכלל העור הפך להיות יבש ביותר. שאלתי היא אם אני מפסיק עם הפרופסיה העור יחזור להיות שומני כמו שהיה לפני ואם כן אז כמה זמן זה יקח או שהשינוי הוא בלתי הפיך?

16/03/2009 | 09:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

למודאג שלום, אכן, אם תפסיק לקחת את הפרופסיה העור השומני יחזור בהדרגה לקדמותו, אך כמובן גם נשירת השיער. אני מייעץ לך למרוח קצת קרם לחות על הפנים והקרקפת ולנסות להמשיך עם הפרופסיה במידה וזה נסבל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות