SLS- שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/03/2009 | 21:16 | מאת: אפרת

שלום רב, רציתי לדעת האם זה נכון כי החומר Sodium Laureth Sulfate גורם לנשירת שיער. אציין כי גם כך אני סובלת מנשירת שיער מאסיבית ואני חוששת כי חומר זה עלול להגביר הנשירה. אוסיף שכל סוגי השמפו שבדקתי מכילים את ה SLS. האם אתה ממליץ להשתמש בשמפו שלא מכיל את החומר? אם כן, היכן ניתן למצוא שמפו כזה? (כי ברשתות הפארם הרגילות לא מצאתי). תודה, אפרת.

16/03/2009 | 08:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אפרת שלום, לא שמעתי שהחומר הזה גורם לנשירה ולא ברור לי מאיפה השגת מידע כזה - את בעצמך אומרת שכל סוגי השמפו מכילים את החומר הזה וזה הופך את הענין לעוד פחות הגיוני...

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות