פרופסיה ובדיקת זרע

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/03/2009 | 20:16 | מאת: אלמוני0123

שלום ד"ר אני לוקח פרופסיה מזה 10 חודשים. בעוד כחודשיים הגיע אליך בהמלצתך על מנת לבדוק האם כדאי להמשיך בפרופסיה באופן רציף. רציתי לדעת האם תוכל לתת לי במידה טאמשיך לקחת פרופסיה, הפנייה לבדיקת איכות הזרע. הזרע שלי הפך לדליל מאוד, אני יודע שנערכו מחקרים ונמצא שאין קשר בין הדברים, אך למרות זאת הטענה הנ"ל קיימת ואני רוצה להפריח אותה לגביי וכן להמשיך לקחת פרופסיה במידה ותמצא לי מתאימה אך להיות רגוע מבחינה מינית ולא לחיות בחשש עד לגיל בו ארצא להביא ילדים. אודה לתשובתך הרצינית שבת שלום

16/03/2009 | 08:49 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלמוני 0123 שלום, אתה יכול להפנות את הבקשה הזאת לאורולוג - הוא יוכל לשלוח אותך לבדיקה במידה וימצא לנכון.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות