נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/03/2009 | 08:18 | מאת: דני

שלום אם שערה שנושרת יוצאת עם השורש זה אומר שהיא לא תצמח שוב?

12/03/2009 | 09:33 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דני שלום, שערה שנושרת עם השורש לא תגדל שוב אבל באותה מידה שהיא נושרת צומחת חדשה - כל זה במידה והשער אינו מכיל את הגן של ההתקרחות הזכרית האופיינית, כלומר אין סיבה לדאגה שכן השערות שנושרות מתחלפות בחדשות. כאמור, עובדה זו משתנה במידה והשער מכיל את הגן - ניתן לעשות בדיקה גנטית שבאמצעותה תוכל לדעת אם אתה נושא את הגן ובהתאם לתוצאה להחליט על טיפול - כן או לא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות