צמיחה מלאה עם פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/03/2009 | 21:57 | מאת: יוני

שלום, אני בן 29 ומקריח בהדרגה מגיל 21.לאחרונה התחלתי לקחת פרופסיה. בהנחה שהתרופה תצמיח שיער, האם לאחר תקופה ממושכת ניתן להגיע לשיער מלא על כל הראש רק בעזרתה?

12/03/2009 | 09:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יוני שלום, הפרופסיה עוזרת ב-80% מהמקרים למניעת נשירת שיער וב-60% מהמקרים אף מצמיחה שיער חדש. בנוסף, הפרופסיה משפיעה יותר על החלק האחורי של הראש ועל המרכז ופחות על המפרצים - לכן, תלוי היכן ההתקרחות שלך ובאיזה גודל, אך בהנחה שהמצב שלך טוב יש להניח שניתן להגיע לשיער יחסית מלא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות