פרופסיה- ופגיעה בזרע

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/03/2009 | 13:17 | מאת: ניר

ד"ר גינזבורג שלום, אני משתמש בבפרופיב כחצי שנה, הנשירה באמת נעצרה, אבל בשתי בדיקות זרע שעשיתי ב3 חודשים האחרונים (לצורך ניסיון להריון-של אישתי) יצאו תוצאות לא תקינות... האם יכול להיות שהפרופסיה פוגעת לי באיכות הזרע? תודה ניר

11/03/2009 | 13:51 | מאת: ד"ר גינזבורג

ניר שלום, במחקר שנערך בקרב 181 גברים ונמשך שנה, נצפתה ירידה קלה בנפח בלוטת הערמונית, אולם נמצא כי פעילות הזרע ואיכותו נשארו תקינות לחלוטין גם בתקופת נטילת הפרופסיה, כך שיש להמשיך לבדוק את הסיבה לתוצאות הזרע הלא תקינות מכיוון נוסף.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות