ריגיין

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/11/2006 | 11:23 | מאת: ליאת

ד"ר שלום רב, אני בת 27 וסובלת מנשירה כבר שנה וחצי. בהמצלת רופא עור התחלתי להשתמש בריגיין לגבר 5% כמעט על כל אזור הראש . וכעבור 3 ימים (כל יום פעמיים) הפסקתי את הטיפול כיוון שזה גרם לי הרגשה כללית לא טובה. מאז החלה לי נשירת שיער רבה יותר. האם יש קשר בין הדברים? האם ריגיין גורם לנשירה אם מפסיקים לאחר 3 ימי טיפול? ואם כן - האם ייצמח השיער שנשר בעקבות הריגיין. תודה רבה. ליאת

05/11/2006 | 12:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ליאת, אם מדובר ב-3 ימים, קשה לי להאמין שהריגיין גרם לכך. בד"כ כעבור שבוע-שבועיים יש נשירה. אז קשה להגיד אם השיער יצמח בשנית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות