שימוש במינוקסי בבוקר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/03/2009 | 01:15 | מאת: אלי

לד"ר גינצברג שלום רב, אני משתמ כרגע במינוקסי אך ורק בלילה זה כבר חודש וחצי. הנשירה הופסקה אך ברצוני לנצל באופן מקסימלי את הטיפול ולכן אני רוצה לשים אותו גם בבוקר. הבעיה היא שאני שם גם קונסילר טופיק והוא לא הולך טוב לא עם מינוקסי (קצף ותמיסה) ולא עם אלופקסי. 1. האם יש טעם בכלל לשים בבוקר אם אני חופף לאחר שעתיים? 2. בשבועיים הקרובים יהיה לי חופשים בבקרים אז אני מתכוון לטיפול מסביב לשעו. השאלה שלי היא אם אני מגביר את הטיפול לפעמיים ביום במשך שבועיים ואז יורד לפעם ביום האם יש רגרסיה ועדיף שלא אעלה את המינון לפעמיים מלכתחילה? תודה, אלי

10/03/2009 | 15:10 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלי שלום, אכן כאשר משתמשים בטופיק קצת קשה למרוח את המינוקסי גם בבוקר. בכל אופו, אם אתה שם את המינוקסי וחופף אחרי שעתיים זה בסדר כי החומר כבר יספיק להספג. אין חשש לרגרסיה אם תשתמש רק תקופה של שבועיים פעמיים ביום, אני רק לא בטוח ששבועיים ישנו משהו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות