שאלות על השתלת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/03/2009 | 15:18 | מאת: עמירם

שלום ד"ר גינצברג, ברצוני לשאול אותך על מידע שלגביו קיימת דיס אינפורמציה רבה באינטרנט טאני אשמח שתעשה לי סדר בדברים כפי שכבר עשית עבורי בעבר: 1. שיערות שיבה - האם גם השערות המושתלות הופכות מאפירות באותו קצב וגוון? 2. במקרה של, חס וחלילה, טיפולים כימו תרפיים, האם השירות המושתלות נושרות אף הן? 3. האם יש דרך נוספת מלבד לקיחת פרופסיה ותואמיו לאחר הניתוח לשימור השיער הקיים? אם קיים הבדל בתשובה לאילו מן השאלות כאשר מדובר ב-FUT לעומת FUE אני אשמח אם תציין זאת גם. תודה רבה רבה. עמירם

08/03/2009 | 11:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עמירם שלום, השערות המושתלות מאפירות גם הן אך בקצב איטי יותר כפי שמאפיר שאר השיער מאחור. לא נתקלתי עד כה במקרה של אדם שעבר השתלה ולאחר מכן טיפטל כימוטרפי, אך להערכתי השיער המושתל יפול ויצמח מחדש. כדי לשמר את השיער הקיים לאחר השתלה, הפתרון הנכון ביותר הוא להמשיך עם המפרופסיה והמינוקסי או לשקול השתלה נוספת בעתיד.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות