שלום רב יש לי שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/03/2009 | 14:27 | מאת: חייל מתוסכל

במקור יש לי שיער עבה ואיכותי. אם התחלת הנשירה שמתי לב שנושרות גם שיערות דקות ולא הכי איכותיות הבנתי מרופא שזהו גם אחת התופעות של השנשירה. אני לוקח כבר שלושה וחצי חודשים פרופסיה רציתי לדעת האם הפרופסיה , מלבד זה שהיא עוצרת נשירה , היא גם משפרת את השיערה ומחזירה אותה לעובי שהיה קודם?

08/03/2009 | 08:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

חייל מתוסכל שלום, הצלחתה של הפרופסיה היא בעצירת הנשירה ב-80% מהמקרים והצמחת שיער חדש ב-60% מהמקרים.באופן כללי היא שומרת בד"כ על איכות השיער הרגיל. אני מקוה שעשית לעצמך תמונה לפני תחילת הטיפול כדי שתוכל להשוות לאחר כשנה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות