מינוקסי...

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/03/2009 | 00:41 | מאת: יואל

שלום רב ד"ר אלכס גינזבורג עכב נישרה קלה התלתי בשימוש מינוקסי, אבל ככל הניראה יש לי תופעות לוואי עכב השימוש אשר החלו אך ורק תוך כדי שימוש בתכשיר, אני פשוט לא מרגיש כל כך טוב מתחילת השימוש (כחודש) זה החל בכאבי ראש קלילים והמשיך לכיוון בחילות ואי נוחות, ואני משתמש נכון מאד בתכשיר אפילו קצת פחות מהנדרש. האם ידוע לך על תופעות לוואי (ממשתמשים אחרים), במערכת העיכול וכבדות עכב שימוש בתכשיר?, והאם אלו הן תופעות לוואי זמניות בלבד?, והאם ניתן למשוך ולהמשיך בשימוש ללא כל חשש וללא כל התערבות של בדיקה שהיא? תודה מקרב לב!

08/03/2009 | 08:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יואל שלום, לא ידוע על תופעות הלוואי אותן אתה מתאר כתוצאה מהשימוש במינוקסי.אין כל חשש להמשיך אבל אולי תעשה בירור אצל רופא משפחה באשר להרגשה שלך כדי למצוא את הסיבה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות