פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/03/2009 | 21:13 | מאת: גדי

שלום ד"ר התחלתי לקחת פרופסיה לפני 4 חודשים כדי לעצור את הנסיגה במפרצים לא הייתה לי נשירה רצינית. מהשבוע הראשון שהתחלתי לקחת פרופסיה עד עכשיו יש לי נשירה רצינית מאוד מכול הראש שמתי לב שהשיער הפך להיות דליל בקידמת הראש מהנשירה. בחודשיים האחרונים השערות שנושרות הם מאוד דקיקות שקשה להבחין בהם האם זה אומר שהתרופה עובדת או שהתרופה לא מתאימה לי? תודה

05/03/2009 | 16:25 | מאת: מאור

08/03/2009 | 11:21 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גדי שלום, הפרופסיה ידועה כעוזרת פחות במפרצים ויותר בקודקוד. הייתי מציע לך לעשות בדיקה גנטית שבאמצעותה תוכל לדעת אם יש לך את גן ההתקרחות ובהתאם לכך להחליט אם יש מקום להמשיך לקחת את הפרופסיה. בכל מקרה, אני מקוה שצילמת את עצמך לפני תחילת הטיפול כדי שתוכל להשוות בעוד כשנה - הזמן שניתן לדעת בודאות אם הפרופסיה עוזרת או לא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות