גלולות ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/03/2009 | 03:08 | מאת: נטע

לד"ר גינזבורג שלום אני סובלת מנשירת שיער בשנים האחרונות. יש לי שחלות פוליציסטיות. הפסקתי גלולות אחרי שנים רבות ונאמר לי להמשיך לקחת הן לשחלות והן לנשירת השיער. התחלתי מינס לפני חודש ומשום מה נראה לי שהנשירה גברה. זו אחת מתופעות הלוואי שמצויינות בעלון באזהרות. האם ייתכן שהן מגבירות הנשירה? אילו גלולות מומלצות אם בכלל? ממה שהבנתי אין ערובה לכך שהחזרה לגלולות תפסיק הנשירה. האם אתה בעד הגלולות ואיזה? תדוה רבה!

03/03/2009 | 17:45 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נטע שלום, באופן כללי, גלולות מיועדות למניעת הריון ולא כאמצעי למניעת נשירת שיער, אבל הדיאנה עוזרת לשיעור יתר ולכן היא מומלצת יותר במקרה זה.

12/03/2009 | 09:30 | מאת: ס

אז אם ישנה אפשרות שהדיאנה היא יכולה להיות גורם לנשירה ודילול השיער?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות