מה קורה אם מפסיק ליטול פרופסיה ???

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/03/2009 | 11:05 | מאת: מתלבט

שלום דוקטור אני מתלבט אם להתחיל את הטיפול בכדורים ורציתי לדעת נניח ונטלתי את הכדורים תקופה ואני מחליט להפסיק האם הנשירה נהיית יותא מסיבית בעקבות זה או ממשיכה באותו קצב שהייתה לפני?? (האם הפסקת נטילת כדורי פרופסיה אחרי תקופה מאיצה ומגבירה את הנשירה ?)

02/03/2009 | 09:53 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מתלבט שלום, ברגע שמפסיקים לקחת את הפרופסיה, הנשירה חוזרת באותו קצב שהיתה לפני כן. אם עוד לא התחלת לקחת את הפרופסיה, אני מציע לך לצלם את עצמך טרם התחלת הטיפול כדי שתוכל להשוות בעוד שנה ולראות את התוצאות.

02/03/2009 | 19:03 | מאת: מתלבט

לפי התשובה שלך אני מבין שאם אני מפסיק ליטול את הכדורים הנשירה לא מאיצה אלה חוזרת לאותו קצב שהייתה פחות או יותר אבל יש לי שאלה נוספת נניח אני לוקח את הכדורים מפסיק לתקופה ואחר כך לוקח שוב האם לכדורים יש את אותה השפעה כמו שהיה בהתחלה ..?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות