תלישת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/02/2009 | 05:26 | מאת: רועי

שלום דוקטור, אני בן 18 וחצי. במהלך השנים האחרונות הייתי נוהג לתלוש שיער בקדמת הראש (לא מסיבות נפשיות), וכתוצאה מכך נוצרה לי דלילות באותו איזור. כמובן הפסקתי לחלוטין עם תלישת השיער - האם עצם זה שהפסקתי את התלישה תשמור את השיער כמו שהוא עכשיו? (במידה ולא תהיה נשירה גנטית) או שגרמתי לנזק מתמשך והדלילות תגדל? תודה!!

26/02/2009 | 09:07 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רועי שלום, יש להניח שאם לא תהיה לך נשירת שיער גנטית הורמונלית, השיער ישאר במצב זה. כמובן שתלישת שיער במשך מספר שנים גורמת לנזק בלתי הפיך וסביר להניח שהשיער שנתלש לא יצמח מחדש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות