חפיפה שמפו סירפד-רוזמרין

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/02/2009 | 21:46 | מאת: אלי

שלום רב... אני כבר מעל שנה חופף בשמפו סירפד רוזמרין..לאחר החפיפה השיער מקבל צורה אחרת... האם חפיפה בשמפו כזה יכול לעצור את נשירת השיער????? והאם שמעת על מוצר טבעי בשם ""שיער טק""""?? אם כן איך הוא בבקשה? תודה רבה אלי..

26/02/2009 | 12:23 | מאת: גל

אני זרקתי מלא כסף על מוצרים טבעיים שלא עזרו. רק כשהתחלתי לקחת תרופות שנמצאו יעיליות במחקרים, פרופסיה ומינוקסי, הנשירה נעצרה.

26/02/2009 | 12:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלי שלום, כל החומרים הטבעיים כולל "שיער טק" אינם מונעים נשירת שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות