טופיק מול HSR

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/02/2009 | 00:50 | מאת: שוש

ד"ר גינצבורג שלום, אשמח אם תוכל להסביר מה ההבדלים בין טופיק לבין HSR, שכן יש הבדל ממשי במחירים בין השניים. תודה

23/02/2009 | 13:50 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שוש שלום, בעוד שהטופיק עשוי מסיבים אורגניים בלבד שמתפזרים בין השערות ונתפסים בהן באמצעות חשמל סטטי, ב-HSR יש ניילון שגם לא נתפס טוב בשיער וגם עשוי לסתום בגלל הניילון את הנקבוביות.

23/03/2009 | 22:09 | מאת: דני

ד"ר גינזבורג הוא היבואן של המוצר טופיק בארץ ומכאן דעתו...

01/04/2009 | 23:45 | מאת: שון

היי דני, האם יש הוכות לכך? האם אתה יכול להפנות אותי למקור המצביע על ד"ר גינזבורג כיבואן של טופיק - כי אם כן זה הרבה יותר חמור...

05/04/2009 | 15:31 | מאת: דני

ודאי. http://whois.domaintools.com/toppik.co.il שים לב לשם המשפחה ולכתובת של איש הקשר. זאת הכתובת של המרפאה של הד"ר

30/01/2010 | 14:10 | מאת: אור

איך הדוקטור מציג את עצמו כנותן חוות דעת אובייקטיבית? אין פה טעם לפגם אם לא אפילו עבירה על האתיקה של הרופאים?? מה עם תגובה? אין בושה??

30/01/2010 | 14:10 | מאת: אור

איך הדוקטור מציג את עצמו כנותן חוות דעת אובייקטיבית? אין פה טעם לפגם אם לא אפילו עבירה על האתיקה של הרופאים?? מה עם תגובה? אין בושה??

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות