נשירת שיער או אלפוציה אראטה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/02/2009 | 21:58 | מאת: אביב

דוקטור שלום , בגיל 17 התחיל לנשור לי השיער ומתוך לחץ התחלתי ליטול פרופרסיה כעת אני נוטל פרופרסיה + מינוקסי אך שיערי נראה מצווין . פניתי לאחרונה לרופאת עור והיא טענה שאין לי בעיית נשירת שיער גבית אלה אלפוציה אראטה. היכן אוכל לבדוק אילו מהמחלות יש לי - כי חבל על 4 השנים שאני משתמש בפרופרסיה ?

22/02/2009 | 11:04 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אביב שלום, לפי תיאורך, אולי אינך זקוק בכלל לפרופסיה. הייתי ממליץ לך לעשות בדיקה גנטית שבאמצעותה תוכל לדעת בודאות אם יש לך את הגן של ההתקרחות ובהתאם לכך תוכל להחליט אם להמשיך לקחת את הפרופסיה או לא. את הבדיקה ניתן לעשות בקליניקה שלי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות