מנוקסי 5

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/02/2009 | 18:11 | מאת: רווית

שלום, לפני מספר ימים התחלתי בטיפול של מינוקסי 5 למרות היותי אשה וזאת בשל נשירה לא נורמלית. האם יש לכך סכנה? מתי אוכל לראות תוצאות? יש אינדיקציה לכך שזה עובד? האם ההבדל בטיפול עם מינוקסי 2 שונה משמעותית מ5 אחוז? שאלה נוספת-האם כדאי לשלב חפיפה עם שמפו מיוחד?

19/02/2009 | 08:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רווית שלום, זה בסדר גמור שאת משתמשת במינוקסי 5% - ההשפעה גדולה ומהירה יותר מאשר בגירסה של ה-2%. מומלץ להשתמש בתרופה לפחות ששה חודשים כדי להתחיל לראות תוצאות. השמפו לא עוזר לנשירת שיער, אך שומר על ההגיינה ולכן כל שמפו מתאים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות