שאלה לד"ר גינזבורג

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/02/2009 | 00:28 | מאת: סרגי

שלום רב, אני משתמש במינוקסי מספר שבועות ושם לב לתופעת האצת השיער לוו-דווקא באיזור המיועד אלה דווקא באזורי הפנים אפילו הזקן צומח בתאוצה יותר מהירה וניראה יותר מלא אפילו. חשוב לציין שאני עושה כל מה שצריך בעיניין זה. שותף ידיים היטב לאחר כל פעולה ורוחץ היטב ומנגב את כל אזור הפנים לאחר המריחה. בנוסף לא נח או ישן לפחות שעתיים לאחר המריחה. אבל בכל זאת לא מבין את התופעה הזו, לפי הבנתי תכשיר זה מזרים את הדם באזור הקרקפת מה זה קשור לאזורים האחרים, האם הוא מזרים את הדם ומזרז גם במקומות אחרים (הלא מרוחים), ומה ניתן לעשות כדי למזער כמה שיותר תופעה זו. לתשובתך אודה מקרב לב.

18/02/2009 | 14:01 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

סרגי שלום, התופעה הזו מוכרת והיא אחת מתופעות הלוואי האפשריות כתוצאה משימוש במינוקסי. בעוד שלנשים זה מאד בעייתי, הרי שגברים ממילא מתגלחים ולכן זה נראה לי פחות מפריע. בכל מקרה, אני בטוח שאם יש לך צמיחה בפנים, בודאי יש גם בראש ואני מציע לך להמשיך.

20/02/2009 | 20:13 | מאת: סרגיי

כן הכל טוב ויפה. אבל כל העניין שזה לא רק בזקן אלה בכל מקום בפנים כגון גבות!!! שגם ככה הם לא הכי קצרות אצלי, עכשיו עוד יותר ארוכות קופצות וחזקות!!! תודה לך

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות