תחילת התקרחות...

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/02/2009 | 14:41 | מאת: דן

שלום, אני בן 25. במשפחתי אין לאיש קרחת. אני שם לב שאיזור השיער שבקדמת הראש (מעל המצח - לכל רוחבו), ובמיוחד באיזור המפרצים - מתחיל תהליך התדלדלות שיער רציני שמאוד מפריע לי. האם נשירה היא לא עניין גנטי? האם יש דרך לעצור את הנשירה הזאת - או שזו גזירת גורל? תודה

17/02/2009 | 08:36 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דן שלום, הנשירה היא על פי רוב תופעה גנטית הורמונלית אך כמובן יש גם יוצאים מן הכלל. אני ממליץ לך ללכת לרופא עור לייעוץ ולקבלת טיפול במקרה הצורך. בנוסף, הייתי מציע לך לעשות בדיקה גנטית שבאמצעותה תוכל לדעת בודאות אם יש לך את גן ההתקרחות ובהתאם לכך תוכל להחליט אם לקחת תרופות - כן או לא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות