שיער חסר פתאום בלחי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/02/2009 | 10:02 | מאת: ישראל

אני בן 35 בתקופה האחרונה שמתי לב שבאזור צד ימין של הפנים יש עיגול קטן 1 ס"מ שחסר בו שיער וזה מאד מדאיג אותי אפשר לדעת מאיפה זה הגיע ומה הסיבה לכך ?.תודה

17/02/2009 | 08:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ישראל שלום, לפי מה שאתה מתאר, יתכן שמדובר במחלה שנקראת קרחת אזורית ומשמעותה איבוד שיער פתאומי והיא יכולה להופיע בקרקפת, בפנים או בכל איזור גוף אחר. בצורתה הקלה ניתן לצפות בצמיחה ספונטנית של השיער עד לכיסוי כל איזור הקרחת - עליך ללכת לרופא עור לאיבחון וטיפול במקרה הצורך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות