דלדול שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/02/2009 | 22:28 | מאת: אתי

אני בת 28 לפני 6 שנים לקחתי רוקוטן ןלפני רוקוטן לקחתי כדורים נגד דכאון. בבהלך השנים שמתי לב לדלדול השיער וירידה בנפח השיער ולהדלדלות בקדמת הראש. היה לי חוסר בברזל כל השנים אך עכשיו אני לוקחת ברזל ותוספי מזון. הלכתי לרופא עור הוא אמר שאין פתרון לזה והשיער הולך ונהיה דליל.השאלה לאן אוכל לפנות ואיך אוכל לדעת מה מצב זקיקי השיער אם יש סיכוי שהם יחזרו.

15/02/2009 | 12:05 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אתי שלום, ישנם אצלך מס' לא מבוטל של גורמים שאכן משפיעים על נשירת השיער: נטילת רוקוטן, כדורים נגד דכאון וחוסר בברזל. אני מציע לך לא להתייאש וללכת לרופא עור אחרמומחה לשיער, כדי שינסה לעזור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות