כאב ראש :(

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/02/2009 | 19:30 | מאת: רוני

אני משתמש כשבוע במינוקסי ושם לב לכאבי ראש (דקירות קלות) (בדומה אצלי בדיבור מעל לעשר דקות בסלולרי) משהו שבא והולך אומנם לא חזק, אבל בוודאות החל ממתי שהתחלתי להישתמש במינוקסי, וזה קצת מטריד ומדאיג במיוחד שעיינתי באלון המצורף ורשום שזה יכול להשפיע על הראש אומנם בסבירות נמוכה (נדיר), אבל על מה זה כן יכול להשפיע לרעה במידה והתעלם מזה במשך התקופה, למרות שזה לא תרופה פנימית אבל בכל זאת זה חודר איכשהו לגוף. לתשובך אודה מקרב לב..

15/02/2009 | 09:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רוני שלום, לי לא ידוע על תופעת לוואי של כאבי ראש כתוצאה משימוש במינוקסי וכמו כן אין לתרופה כל תופעות לוואי אחרות מלבד גירוי קל בקרקפת שממנו סובלים רק כ-6% מהמשתמשים. אני מציע שתמשיך ובמידה ותרגיש שאין שינוי בכאבי הראש תחליט האם להמשיך או להפסיק.

15/02/2009 | 15:52 | מאת: רוני

במידה ואחליט לא להפסיק זה כאבים שאוכל להתמודד איתם, אך זה לא יהיה מסוכן להמשיך בצורה כזאת.. לא כדאי לבדוק משהו בנושא זה..? תודה מראש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות