שאלה על מינון נכון

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/02/2009 | 20:53 | מאת: ש.

שלום רב דר אני משתמש במינוקסי לפי המלצת רופאת עור, עכב נשירה קלילה, לפי המלצתה למריחה של פעם ביום ולא פעמיים כמקובל וכמצויין באלון התכשיר. שאלתי אלייך היא האם זה יעשה את העבודה, או שאין לי מה להמשיך בצורה הזו, חשוב לציין שאני לא לחוץ בזמנים ואפילו סבלני, מוכן לאט לאט ובטוח ומצבי ממש לא חמור כך שלא איכפת לי כל כך מהמינון הנמוך, אבל השאלה שלי אלייך אם זה גם אמור להשפיע בכל אופן לסדר ולחזק קצת את העיניין בכל זאת או עדיף ללא בכלל או לשנות מינון. תודה רבה!!!

12/02/2009 | 12:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ש. שלום, רצוי למרוח את המינוקסי פעמיים ביום על אף הנשירה הקלה.

13/02/2009 | 01:19 | מאת: ש.

האם בכל זאת זה עובד בדרך הזאת או שלא עוזר לתוצאות עתידיות בו נאמר לתקופה ארוכה של חצי שנה שוב תודה!!!

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות