נשירה או לא?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/02/2009 | 19:58 | מאת: רונן

שלום שמי רונן ואני בן 16 לאחרונה החלו לנשור לי שערות מהראש ונהיה לי מפרץ בצד ימין של הראש ובצד שמאל נראה לי שמתחילה להיות לי נשירה גם בצד שמאל אבי וסבי וכמעט כל הדודים שלי קירחים הלכתי לשני רופאי עור אחת אמרה לי שאני מקריח (היא גם ראתה את אבא שלי) והרופא השני טען שזה לא יכול להיות כי ההקרחה היא סימטרית ואני עדיין צעיר בשביל להקריח. 1)למה נשיער שלי בצדדים לא סימטרי (מפרץ גדול בצד ימין וצד שמאל נראה רגיל במבט ראשוני)? 2)האם אני מקריח???? אם כן מה הטיפול?

11/02/2009 | 12:54 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רונן שלום, תהליך ההקרחה לא בהכרח סימטרי ואם ההתקרחות שלך היא על רקע גנטי הורמונלי יתכן שזה מתחיל גם בגיל צעיר. אני ממליץ לך לעשות בדיקה גנטית שבאמצעותה תוכל לדעת בודאות אם יש לך את הגן של ההתקרחות ובהתאם לכך אפשר יהיה להתחיל בטיפול בכדורים במידת הצורך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות