נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/02/2009 | 10:46 | מאת: טוש

אני בת 38, בריאה בד"כ, אוכלת מכל אבות המזון. בשנה האחרונה נשירת השיער שלי תפסה תאוצה בלתי רגילה. תמיד שיערי היה מלא ועבה ולאחרונה הוא נעשה דליל. מה ניתן לעשות בנדון ואילו ב.דם ניתן לבצע בכדי שאדע למה זה קורה? ברצוני לציין, שבחצי שנה האחרונה אני לוקחת ויטמינים (אוקיוויט).

09/02/2009 | 11:53 | מאת: אולי

בגיל 38 התחילה לי נשירה הגעתי למצב שראו לי את הקרקפת. במקרה ראיתי כתבה על רופא שמתמחה בנשירה אצל נשים שמו ד"ר לוריא יש לו מרפאה בבבלי בת"א הוא גם עובד עם מכבי לאחר הטיפול אצלו התמלא שערי חזרה ממליצה לפנות אליו טופלתי בויטמינים שהוא המציץ עליהם ובריגיין

11/02/2009 | 17:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

טוש שלום, אני מציע שתלכי לרופא עור שיתן לך לבצע בדיקות דם ועל פיהן יחליט מה הסיבה לנשירת השיער ואיזה טיפול יכול להועיל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות