בדיקת שיער-KASHI-SALE

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/02/2009 | 18:34 | מאת: ליעל

לידעתכם יש עוד חברה מצויינת של בדיקות שיער. WWW.KASHI-SALE.COM אצלהם אני עשיתי בדיקה. וגם הבת שלי שהיא עד עכשיו סבלה מבעיות קשב וריכוז. אני בכלל הגעתי אליהם על בעיית התקרחות ובנתיים הבת מטופלת אצלהם על קשב וריכוז. יש לזה המון כוח והבדיקה נתנה לנו המון אינפורמציה.

11/02/2009 | 11:25 | מאת: לירן

כל הבדיקות האלו זו שרלטנות גדולה. עדיף להוציא את הכסף על תרופות שעוזרות לנשירה כמו פרופסיה, ולא על בדיקות הזויות לרעלים.

05/03/2009 | 11:59 | מאת: יעקב

כן, אני לוקח כבר 5 תרופות , אז מה? הפתרון שלך הוא לתת לי עוד תרופה? עוד רעלים לגוף? ואני ממש רואה שהתרופות עוזרות-כל יהודי שני ברחוב קירח. חברות התרופות עושות עלינו כסף וכסף וכסף. תראה מה קורה בעולם הפסיכיאטריה. אני כבר מעדיף לעשות בדיקת שיער או מה שזה לא יהיה. במקום לעשות מנוי בסופר פארם ויגהצו לי 500 שקל תרופות מהכרטיס.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות