מתי מתחיל להשפיע הטיפול במינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/11/2006 | 17:28 | מאת: בן22

שלום אני בן 22 1. ברצוני לדעת מתי צריכה להיפסק הנשירה לאחר כמה זמן מתחילת הטיפול. 2. האם חייבים לשים את התכשיר פעמיים ביום ו-7 לחיצות כדי להגיע לתוצאה מקסימלית או שאפשר גם פחות. 3. איך ניתן להתגבר על תופעת השיערות שנדבקות לאחר השימוש בתכשיר . אני יוצא לעבודה מורח את התכשיר בבוקר והדבר מאוד מבליט את הדלילות בשיער....

02/11/2006 | 15:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום בן 22, 1. הנשירה אמורה להיפסק אחרי 3 חודשים. אם עדיין היא ממשיכה כעבור 3 חודשים, אולי זה לא יעיל לך. 2. תלוי באיזה איזור רוצים למארוח. אם זה על כל הראש, מספיק 4-5 לחיצות, אם זה על מקום ספציפי, ניתן ללחוץ פעם / פעמיים. 3. לפני שבועיים יצא לשוק ריגיין חדש בצורת קצף. לא ניתן להשיגו עדיין בארץ. ניתן לרכוש אותו בארה"ב בעלות של 29$ במקום פרופילנגליקול שגורם לדבקות ומכיל גליצירין וכנראה שהספיגה יותר טובה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות