בדיקת שיער-WWW.ANALYZHAIR.COM

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/02/2009 | 18:29 | מאת: דורן

אני רציתי להמליץ על בדיקת שיער, סבלתי מנשירה חזקה מאוד מהאזור האחורי של הראש. מסתבר שיש לי הרעלה של אלומינום. בזכות הבדיקה יכלנו לזהות זאת, תקראו אודותיה WWW.ANALYZHAIR.COM

09/02/2009 | 11:21 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דורן שלום, אני מצטער להגיד לך שבדיקות השיער המדוברות אינן אמינות - אין שום מחקר בעולם הרפואה הקונונציונלית שהוכיח כי הרעלת מתכות כבדות יכולה להיות סיבה לנשירת שיער. אם יש הרעלה של אלומיניום או מתכות אחרות, תופעות הלוואי יכולות להיות כל כך רציניות שזה לא יתבטא רק בנשירת שיער.

10/02/2009 | 16:30 | מאת: ארתור ב.

רק לידיעתך ד"ר נכבד, בFBI האמריקאי משתמשים עד היום בבדיקות מסוג בדיקת השיער. זה דבר מאוד מאוד ישן... כשהייתי חי בארה"ב עוד שמעתי על זה. זה נראה מאוד הגיוני שנרעלים בגוף של מר' דורון מתבטאים בצורה מוזרה כמו נשירת שיער וכו' כמובן שיש קשר גם בגנטיקה וכל זה. אבל היום יש המון רעלים בכל מקום ואני מאוד בעד בדיקות מהסוג הזה וחבל שלא מעודדים את זה יותר המשרד להגנת הסביבה. כל כך הרבה מפעלים מזהמים וחומרי הדברה בכל מקום וסטרס כל הזמן. איך לא נהיה מורעלים??? תגיד לי אתה ד"ר... עד כמה שאני יודע בדיקת שיער היא דבר מדעי לגמרי!!! כתוב על זה בויקיפדיה המון הנה קישור חברים: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA_%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%A8

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות