נשירת שיער מאסיבית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/02/2009 | 14:43 | מאת: עירית

אני בת 26 שערי מאז ומעולם היה דק מאוד שביר ודליל ולעיתים יש לי תקופות של נשירת שיער- בעיקר בחילופי עונות. (אם זה משנה שערי ארוך-10 סמ מתחת לכתפיים) לפני חודשים החלה לי נשירת שיער מאסיבית ובלתי פוסקת השיער שממילא היה דליל פחת ואיבדתי לפחות שליש משערי- אני חרדה מהצב ולא יודעת מה לעשות..(בכל מעבר יד על השיער נושרות לי 10-12 שיערות,אתמול אספתי את מות השיערות שהיו על המסרק לאחר המקלחת והיו שם בערך 150 שיערות- מלבד השיער הרב שנושר במקלחת עצמה) בבדיקות דם מקיפות אין לי חוסר בוויטמינים- בנוסף אני לוקחת עכשיו ויטמינים שלחיזוק השיער (סטרונג הייר של לייפ). אני חושבת שהנשירה המסיבית החלה עקב התחלת שימוש באמצעי הורמונלי נגד הריון הנקרא נוברינג (טבעת נרתיקית שמחקה פעולת גלולות ומשחררררת בצורה מבוקרת הורמונים)- כיוון שהנשירה החלה שבועים לאחר תחילת השימוש שלאחר חיפוש בפורומים בחול מצאתי נשים רבות שמתלוננות על תופעה זהה.. בינתיים הנשירה לא פוסקת והמצב מלחיץ מאוד עבורי רציתי לדעת האם לדעתך מינוקסי או כל תכשיר אחר יכול לסייע במצבי שלי?? מה אתה ממליץ לעשות?

09/02/2009 | 11:15 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עירית שלום, יכול להיות שיש קשר בין הנוברינג לבין נשירת השיער, אך לצערי אין ביכולתי לתת לך תשובה דרך האינטרנט מאחר ואת מדברת על נשירה מאד מסיבית - הייתי מייעץ לך ללכת לרופא עור מומחה לשיער כי כל ייעוץ אחר דרך האינטרנט לא נראה לי רציני.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות