גירודים עקב שימוש במינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/02/2009 | 08:59 | מאת: דנה

ד"ר שלום, כתבתי לך בעבר שעקב שימוש במינוקסי החלו לי גרודים בראש (אחרי שנתיים וחצי שימוש פעם ביום בספריי) ייעצת לי לעשות הספקה של כמה ימים, מאחר ול ארציתי להפסיק השתמשתי כשבועיים עם בקבקור הקצף האחרון שלי, אתמול חזרתי לספריי והגרודים חזרו אחרי פעם אחת ! מה ניתן לעשות? אני מעדיפה את השימוש בספריי, אופן הקנייה והשימוש נוחים לי יותר. הגיוני שאחרי כמעט 3 שנים יופיעו תופעות לוואי ?

08/02/2009 | 10:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דנה שלום, כנראה שהינך אלרגית לחומר הפרופילן גליקול שנמצא בספריי, וזה יכול לקרות גם אחרי מספר שנים של שימוש, אין לך ברירה אלא להשתמש רק בקצף שהוא מכיל גליצרין ותורם להרגעת העור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות