נשירת שיער בתנאי מזג אויר שונים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/02/2009 | 15:04 | מאת: אריק

שלום דוקטור יש לי נשירת שיער וברצוני לדעת האם בתנאי מזג אויר שונים קיימת יותר או פחות נשירה לדוגמא שיש לחות וחם אז יש יותר נשירה וכו?? ובמידה ויש השפעה מה אפשר לעשות כדי להפחית את הנשירה במצבים כאלו תודה ?? (גם טיפול טבע גם רפואי וגם שמפו )

08/02/2009 | 09:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אריק שלום, בעונות הסתיו והחורף נצפית נשירה גדולה יותר (בדומה לשלכת בעצים), אבל אני מציע לך לעשות בדיקה גנטית שבאמצעותה תוכל לדעת בודאות אם יש לך את גן ההתקרחות ובהתאם לזה תוכל להחליט על טיפול כן או לא. בנוסף, בחנויות נמצא למכירה ספר שכתבתי בנושא השיער - אתה מוזמן לקנותו אותו ולקיבל מידע נרחב אודות השיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות