שאלה דחופה בבקשה תענו לי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/02/2009 | 18:54 | מאת: ניצן

אהלן אני בגיל 15 וחצי . ולפני כחודשים וחצי התחילה לי להיות נשירה בשיער . האם יתכן שכבר בגיל 15 וחצי אני כבר יתחיל להתקרח ? אגב פעם הייתי לןקח רקוטן נגד פצעי בגרות האם יש קשר ? אשמח עם תענו לי . בקיצור מה שאני שואל זה : 1. האם בגיל 15 וחצי יכולה להתחיל התקרחות ? 2. האם זה זמני ? 3. האם זה ביגלל הרקוטן ? 4. מה אתם מציעים לי לעשות ?

08/02/2009 | 10:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ניצן שלום, אחת מתופעות הלוואי של נטילת רקוטן הינה נשירת שיער אבל זה זמני והשיער עשוי לצמוח חזרה. אם אינך רגוע אתה יכול לעשות בדיקה גנטית שבאמצעותה תוכל לדעת בוודאות אם יש לך את הגן של ההתקרחות ובהתאם להחליט אם לקחת תרופות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות