הפסקת פרופסיה,

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/02/2009 | 03:41 | מאת: יואל

היי ד"ר גינצבורג, אני עם פרופסיה קרוב לחודשיים..בהתחלה היו קצת דקירות באשכים וחוסר תאבון לא רציני אך לאחר מס' ימים התופעות חלפו...כמו כן חשתי רגיש מאוד במהלך השבוע הראשון לפרופסיה-זה יכול לקרות? מה שאני אומר זה שהפרופסיה עובדת מדהים!! עצרה לי את הנשירה והשיער בריא יותר. אך רציתי לדעת שבמקרה ומפסיקים את הפרופסיה לתקופה (נגיד חודש חודשיים) ואז מתחילים שוב בטיפול-האם הטיפול יהיה אפקטיבי פחות והפרופסיה לא תעבוד על הגוף ? תודה

05/02/2009 | 08:35 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יואל שלום, אם הפרופסיה עזרה פעם אחת היא תעזור שוב גם אם תפסיק - אבל חבל להפסיק כי הנשירה תחזור ותצטרך להתחיל שוב מהתחלה... נושא הרגישות לא נראה לי קשור לנטילת הפרופסיה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות