התחלת שימוש במינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/02/2009 | 23:53 | מאת: רוני

שלום רב ד"ר גינזבורג התחלתי שימוש במינוקסי האם גילוח השיער בדרגה נמוכה יוכל ליתרום יותר להצלחת הטיפול? כי אם עניין זה יכול לעזור ולסייע אפילו בקצת אין לי בעיה אם זה, אם אדע אולי שהשיער יוכל להתחזק יותר או לצמוח עבה יותר עם הטיפול אז בכייף אלך על זה. כמו כן חשוב לציין שאני מתחיל בטיפול כניסיון תקופתי כ-6 חודשים עכב צמיחה דלילה ושיערה דקיקה יותר. ולוו דווקא נשירה מסיבית שהיתה (ונעצרה לפני כחצי שנה לערך). תודה מקרב לב על התיחסותך ועזרתך.

05/02/2009 | 08:32 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רוני שלום, אין צורך לגלח את השיער - קיצור השיער אינו משפיע על הפסקת נשירתו ואינו מונע אותה. תמשיך להשתמש במינוקסי כפי שאמרת, לפחות למשך חצי שנה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות