שאלה:יש קשר בין קרינת טלפונים סלולריים להתקרחות?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/09/2006 | 16:45 | מאת: מודאג

שלום רב. אני בן 24, בעל שיער ארוך. לאחרונה שמתי לב כי שיערי החל להיות דליל בצורה מורגשת בקרקפתי. וכי השיער החל לסגת בצורה מהירה לאחרונה. איני יודע מה הסיבה המדוייקת לבעיה זו (ערכתי בדיקות דם והן יצאו תקינות, ונאמר לי כי כנראה שזה מהגן התורשתי המקולל...) לאבי יש שיער מלא ובריא, כך גם לאימי. לכן איני יודע בודאות מה הגורם.(הייתי אצל רופא עור, ולא קיבלתי תשובה ודאית ומספקת וקיבלתי אף התייחסות מזלזלת. איני מצליח להגיע לרופא רציני שיעזור לי בזה, כי כנראה זאת סיבה שולית לבקשה לעזרה אצלם) אבל עברה באשי המחשבה שאולי יש קשר בין קרינת פלאפונים להתקרחות. במקום עבודתי אנחנו מתעסקים בטיפול במכשירים סלולריים על סוגיהם ושם יש קרינה (הנובעת ממכשירי הבדיקה ומכשירי הפלאפון). וקראתי במקום מסויים שייתכן ויש קשר גם לזה. הייתכן? תודה על תשובתך.

11/09/2006 | 13:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מודאג, לא ידוע בוודאות אם קרינה טלפונית עלולה לגרום לנשירה. אין הוכחה כרגע, אולי בעתיד נדע. אם אינך מרוצה מהרופא שלך, אז תעבור לאחר. לא כל רופא עור מומחה גם לשיערות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות